Over ons

Team

Kleuren spreken alle talen, een interieur is de ziel van de woning.  Een weerspiegeling van wie je bent. De graad van afwerking is hierbij essentieel. Niels Vanoosthuyze is gediplomeerd schilder. De passie voor het vak heeft hij sinds zijn tienerjaren. 

Dit weerspiegelt ook de kwaliteit van zijn werk.  Hij legt de lat hoog ook voor zijn team. We werken met een klein team  geschoolde Belgische (Nederlandstalige) schilders. Kwaliteit moet hierbij in stand gehouden worden. Daarom is ook onze bouwsteen: vertrouwen.

Vertrouwen dat het werk voortreffelijk wordt uitgevoerd maar ook vertrouwen in mensen. We komen namelijk dagelijks in de persoonlijke leefsfeer van de mensen.

Over ons

Visie

Iedere situatie is anders,de nodige know-how is hierbij elementair. Kinderen, dieren, professioneel of een echte creatieveling, wij ontdekken graag jullie wensen en onderzoeken hierbij steeds de beste aanpak zodoende jullie duurzaam kunnen genieten van jullie interieur. 

In 2019 zijn we gestart met de lakkerij. Het lakken is een diversifiëring op het schilderwerk waarbij ook hier bijzondere finesse kan gegeven worden aan  meubels. Door het lakwerk en de schilderwerken te verenigen kunnen de kleuren volkomen op elkaar worden afgestemd. Zo proberen wij een totaal concept aan te bieden voor alles wat interieur kleur geeft.

Ruim assortiment aan stalen

Decovanoo biedt een breed scala aan stalen voor uw schilder- en plamuurwerk. Dit stelt u in staat om de perfecte kleur en afwerking te kiezen die past bij uw project. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Geschiedenis

Decovanoo werd in 2011 opgericht door Niels Vanoosthuyze, gediplomeerd schilder en 3de generatie lakker. De kennis van het vak werd door gegeven van vader op zoon. Recent werden de diensten verder uitgebreid met een vernieuwde natlakkerij, waardoor wij nog beter aan uw wensen kunnen voldoen.

  • 2011 - Oprichting
  • Verhuis naar Desselgem
  • 2019 - Start natlakkerij
  • Team van 5
Decovanoo