Expert in schilderwerken voor elk project

Decovanoo is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige schilderwerken die aan al uw verwachtingen voldoen. Of het nu gaat om een renovatieproject, een nieuwbouw of het opfrissen van uw interieur, wij zorgen voor een perfecte afwerking.  Dankzij Niels zijn expertise als gediplomeerd schilder komt elke ruimte tot leven, met een perfecte afwerking die getuigt van precisie en aandacht voor detail. Bovendien stelt ons team zich steeds flexibel op, zodat we het eindresultaat perfect kunnen afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren. 

Binnen- en buitenschilderwerk

Ons aanbod omvat zowel binnen- als buitenschilderwerk, waarbij wij enkel de beste materialen en technieken gebruiken. Binnen zorgen wij voor een strakke en egale afwerking die bijdraagt aan een sfeervol en harmonieus interieur. Buiten bieden wij weerbestendige oplossingen die uw gevels en buitenmuren beschermen en verfraaien. Onze schilders hebben oog voor detail en werken nauwkeurig, zodat het eindresultaat niet alleen mooi maar ook duurzaam is.

Bij goedkeuring van de offerte voor buitenschilderwerken komt er een vertegenwoordiger langs voor technisch advies.  Op die manier kunnen wij 10jarige garantie bieden.  

From brush to airless